top of page
Roze schoenen

SPECIALS & XL LESSEN

Our Services

even een korte 'break'

Een korte pauze van het organiseren van mooie specials.

Een korte pauze om goed invulling te geven aan mijn reguliere lessen. Vooral nu het verlangen zo zichtbaar is bij eenieder om 'thuis te komen'. Terwijl het zo onstuimig en onzeker is in de wereld om ons heen, zie ik de behoefte van jou, jij die je mat uitrolt, naar stilte. Dat je mag voelen hoe je lichaam voelt. Wat het je vertelt. Waar spanning zit en waar je mag verzachten. Hoe de adem beweegt. En hoe het hoofd mag zakken in het hart.

En daarom leg ik voor de komende weken de focus naar mijn reguliere lessen.

Wil je weten waar je me kunt vinden? Stuur me dan een berichtje via de contactpagina. Of volg me op Instagram.

En als ik dan toch besluit om een yogalesje te geven op een mooie locatie, los van de vaste lessen, zal ik het voor de zomer daar communiceren.

En tot slot, een prachtig advies van een van mijn docenten:

Leef zacht,

Wees lief voor jezelf

en denk niet te veel na.

Het verlangen is er aldoor,

je hoeft het je alleen maar te her-inneren.

Liefs, Iris

Mosterd bloemen
Fitness

Y O G A in J U N I

Vanwege een korte break in de lessen van Inukshuk Yoga, verzorg ik af en toe een lesje in de studio - of bij iets meer warme temperaturen op een mooie locatie buiten!

Mail of Instagram

Iedere week communiceer ik de data en tijden voor de lessen in de week erna per mail en via instagram.

 

Heb je interesse om hiervan op de hoogte te worden gehouden per mail, stuur me dan je e-mailadres. Je kan me mailen op info@yogametiris.nl.

Of je volgt me via Instagram en je blijft zo op de hoogte van het aanbod. Je kunt me vinden op @yoga.metiris. Problemen om me te vinden? Laat het me weten!

Aanmelden

Wil je meedoen aan een les? Mail me dan je voorkeur voor datum en tijd. Je deelname aan een les is definitief na een bevestiging van mij via de mail.

Zit de les vol, dan laat ik je dat uiteraard weten. Bij te weinig aanmeldingen, cancel ik de les en ook dat zal ik je tijdig laten weten, indien jij je hebt aangemeld.

Kosten

De les duurt 75 minuten. De kosten zijn 12 euro per les. 

Voor betaling bied ik twee opties, waaronder contant of Tikkie. Als je gebruik wilt maken van de tweede optie, laat me dit even weten door mij je telefoonnummer te mailen. Ik stuur je dan een dag van tevoren een verzoek om te betalen middels een Tikkie. En anders neem je het bedrag contant mee op de dag van de les.

Tot slot

Yogastudio Inukshuk vind je in Maarheeze op Stationstraat 12. De ingang is de groene deur. Je kunt parkeren op een parkeerplaats tegenover de studio. 

Alles is beschikbaar in deze studio. Van yogamatten tot bolsters tot dekens. Maar je bent uiteraard ook vrij om je eigen spullen mee te nemen.

Organiseer ik een les op een locatie buiten? Neem dan je eigen yogamatje en spulletjes mee. 

Vragen? Stel ze gerust.

Ik hoop je te zien op de mat.

Alle liefs, Iris

bottom of page