top of page
Yoga met kinderen buiten

'Amo, volo ut sis'

'Ik heb lief, ik wil dat jij bent.'

Iris

DIT BEN IK

Yoga is voor mij meer dan alleen een beoefening op de mat. Het is een wijze waarop ik me beweeg door het leven.

 

Het is mijn missie om jou te laten zijn. Daaraan ben ik dienstbaar. Zoals ik dat ook ben aan mezelf, aan mijn eigen zijn. Ik nodig je uit om door de beoefening van yoga je lichaam en geest te ervaren en te voelen waar ruimte is, waar mogelijkheden zijn en waar kracht te ervaren is.

Ik geloof in de verbinding met ons hart. Door te bewegen, door een groter bewustzijn van de adem, kan ervaren worden wat er is. Met compassie kan gewerkt worden met wat je hebt. Niet wat je denkt te hebben of wat je denkt nodig te moeten hebben, maar werken met wat er daadwerkelijk is. Om zo spanningen en weerstand los te laten en ‘lichter’ van de mat af te stappen. Meer verbonden met wie we in wezen zijn.

Het is mijn visie dat daar waar ruimte is voor zelfzorg, voor bezinning, voor stilte en compassie voor wat er is, dat het doorwerkt op jouw omgeving. Als een rimpeling in het water. Door tijd te nemen om op onderzoek te gaan, om te (her)ontdekken wie je in wezen bent, verandert de blik naar buiten. Het creëert stilte, een groter bewustzijn van jezelf, wat ook doorwerkt in gedragingen en houding.

En laten we eerlijk zijn, het lijden dat heerst op de wereld vraagt om vriendelijkheid en zachtmoedigheid. Moeder Aarde vraagt om een andere manier van leven, om liefde en mededogen. Ik hoop een bijdrage te kunnen leveren aan de rimpeling in het water mede door samen met jou en anderen yoga te beoefenen.

HIER VIND JE MIJ

Momenteel geef ik met veel plezier les in yogastudio Inukshuk te Maarheeze. Wil je een keer meedoen bij een hatha yogales, of één van de overige lessen, kijk dan even op de website van yogastudio Inukshuk (www.inukshukyoga.nl).

Ook mag ik af en toe invallen bij Karibu Yoga te Bergeijk en geef ik les in yogastudio Boogaard's Intentie in Mierlo. 

Yoga specials & XL lessen

In 2024 start ik met het organiseren van Yoga & Meditatie-specials, waarin we tijd nemen voor een stukje theorie, een verdiepende yogales, inclusief pranayama en mudra, en aansluitend een meditatie.

De reacties van de deelnemers geven aan dat het een cadeau is voor jezelf om echt even de tijd te nemen voor je eigen beoefening. Tijd om te verstillen. 

Houd de website en de socials in de gaten voor meer informatie. Je kunt me vinden op instagram: @yoga.metiris

Yoga voor bedrijven

Wellicht ben je als werkgever op zoek naar een vorm van yoga voor jouw werknemers? Eventueel als een eenmalige workshop, tijdens een speciale dag voor het team? Of in een wat meer constante vorm? Graag denk ik met je mee wat passend zou zijn bij de behoefte.

Contact

Neem contact met me op als je een vraag hebt naar aanleiding van wat je hebt gelezen op mijn website. Of als je interesse hebt in yoga en je graag meer wilt weten over de mogelijkheden. 

Outdoor yogales
bottom of page